Tipus de Lletra Tipus de Lletra Gratis
Download
Disseny de Lletres
Disseny de Lletres
Descarregar

Tipus de Lletra de Babylon 5

Fonts 0 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
de Babylon 5

Lletras de Babylon 5

Sèrie de televisió Babylon 5, que era una sèrie de culte creada per J. Michael Straczynski. Aquesta sèrie es va emetre durant cinc anys, fins a 1998. Després es va crear una nova temporada anomenat Croada, que només va durar un any amb 13 episodis. La història explica com una estació espacial està dissenyat per ser un lloc neutral per al comerç i la política en l'univers. En un univers amb grans i poderoses races alienígenes als humans construir una estació espacial per ser un lloc de trobada i debat, per buscar la pau i no la guerra entre les potències.

Aquesta famosa sèrie de televisió de ciència ficció explica la història dels grans poders de l'univers, els éssers humans, per una banda, amb la Terra com la capital del seu imperi i després el Centauri, Minbari, Narn, Vorlon, Drazi i ombres, entre d'altres. Usen l'estació espacial com un punt d'intercanvi i que cada cultura té un llenguatge diferent i tenen diferents lletres de l'alfabet aquí li oferim tots aquests idiomes. Cada raça té un alfabet que no s'assembla en res a l'alfabet llatí són alfabets extraterrestres o alienígenes. Descripció: Tipus de Lletra de Babylon 5. Família Tipogràfica de Babylon 5 Gratis per Descarregar. Pòlisses de Tipus, Lletres i Fonts per Word, Windows i MSN Messenger. Disseny web i dissenyadors web. Tipus de Lletra de Babylon 5 PC, Famílies Tipogràfiques en Tipusdelletra.com. Tipus de Lletra TTF per dissenyadors. Alfabets races Babylon 5, per a cada raça extraterrestre té el seu propi alfabet i idioma totalment diferents símbols de l'alfabet, aquests són els alfabets de totes les races que apareixen a la sèrie de televisió. Els personatges principals són Jeffrey Sinclair, John Sheridan, Susan Ivanova, Michael Garibaldi, Delenn, Londo Mollari, G'Kar, Dr Stephen Franklin, Mare Cotto, Lennier, Talia Winters i Lyta Alexander entre altres personatges.

Hi ha 5 temporades de la sèrie en la qual hi ha diversos diferents guerres races, una guerra civil entre els éssers humans, invasions alienígenes i alguns dels personatges han canviat, però la sèrie enganxa des del principi i es considera una sèrie de culte per als amants de la ciència ficció . També hi ha una col · lecció de llibres, contes i pel · lícules. Si t'agrada aquesta sèrie i les històries d'extraterrestres, us recomanem que descarregueu nostra col · lecció de fonts que tenen els alfabets més curiosos i interessants de l'univers d'aquesta sèrie de televisió. Aquests arxius es descarreguen gratis i es pot instal lar fàcilment a l'ordinador Windows o Linux, és totalment compatible.
Disseny
Tipografies Les tipus de lletra més descarregats Tipus de Lletra Download Les Millors Tipus de Lletra Tipus de Lletra
Life_Machine Babylon5 Hollow
Gratis Tipografies
Anti-Life_Runes Markab
Tipus de Lletra Tipus de Lletra
Descarregar

Fonts de Babylon 5

<<  <  1  2 
Vorlon
Tipus de Lletra Vorlon
14 Descàrregues. 0 Ahir
6 en 10
þ Ç ß æ ñ á å
No Disponible No Disponible No Disponible No Disponible No Disponible No Disponible No Disponible No Disponible

<<  <  1  2  Tipus de Lletra
 
Arxiu de descàrrega gratuïta de Tipus de Lletra de Babylon 5. Ens ofereix la selecció més gran i millor de l'alta qualitat d'arxius d'escriptori i web per descarregar gratis

Copyright ©Gifmania Networks | | Privacy Policy | Contact | Terms of Use | Gifmania C.B. Paseo de la Chopera 152 Alcobendas Madrid (Spain) CIF E84034057

Gràcies!